Pengetahuan tentang kearifan tempatan berkait alam sekitar dalam kalangan guru geografi - Ahmad Mohammad Zohir, Saidin Noorazlina (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Pengetahuan tentang kearifan tempatan berkait alam sekitar dalam kalangan guru geografi by Ahmad Mohammad Zohir, Saidin Noorazlina,