Kajian peranan guru Pendidikan Islam sebagai pembimbing di sekolah-sekolah menengah aliran agama di negeri Perak Darul Ridzuan - Kasim Ahmad Yunus, Jusoh Ahmad Jazimin (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2003)
Kajian peranan guru Pendidikan Islam sebagai pembimbing di sekolah-sekolah menengah aliran agama di negeri Perak Darul Ridzuan by Kasim Ahmad Yunus, Jusoh Ahmad Jazimin,