Kolej kediaman lestari : keselesaan bilik penghuni kolej kediaman Tun Fatimah, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia - Buyung Mohd Reduan, Shafi Haryati (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Kolej kediaman lestari : keselesaan bilik penghuni kolej kediaman Tun Fatimah, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia by Buyung Mohd Reduan, Shafi Haryati,