Pelaksanaan aktiviti keagamaan dan hubungannya dengan penghayatan kerohanian anggota tentera Malaysia - Bujai Mohd Rashidi, Hashim Azmil, (N/A, 2015)
Pelaksanaan aktiviti keagamaan dan hubungannya dengan penghayatan kerohanian anggota tentera Malaysia by Bujai Mohd Rashidi, Hashim Azmil,