Menginterpretasi semula budaya kasual menerusi pusat membeli-belah - Saat Mohammad Khizal, Sedon @ M. Dom Mohd. Fauzi, (N/A, 2014)
Menginterpretasi semula budaya kasual menerusi pusat membeli-belah by Saat Mohammad Khizal, Sedon @ M. Dom Mohd. Fauzi,