Geometer Sketchpad: penggunaannya di dalam pembelajaran Matematik tambahan - Puteh Marzita, Masri Rohaidah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2003)
Geometer Sketchpad: penggunaannya di dalam pembelajaran Matematik tambahan by Puteh Marzita, Masri Rohaidah,