Ketirisan bayaran Zakat Fitrah terhadap institusi formal di Malaysia - Muhammad Fidlizan, Mohd Hussin Mohd Yahya, Abdul Razak Azila, Awang Salwa Amirah, (N/A, 2015)
Ketirisan bayaran Zakat Fitrah terhadap institusi formal di Malaysia by Muhammad Fidlizan, Mohd Hussin Mohd Yahya, Abdul Razak Azila, Awang Salwa Amirah,