Peranan kritikan seni terhadap perkembangan seni tampak di Malaysia - Ab. Hamid Mohd Johari (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2003)
Peranan kritikan seni terhadap perkembangan seni tampak di Malaysia by Ab. Hamid Mohd Johari,