Keberkesanan Pertandingan Seni Jauhi Dadah Peringkat Sekolah Menengah - Ahmad Aslina, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2003)
Keberkesanan Pertandingan Seni Jauhi Dadah Peringkat Sekolah Menengah by Ahmad Aslina,