Kajian mengenai hubungan antara teknik pembelajaran tahfiz dan pencapaian hafazan al-Quran para pelajar - Hashim Azmil, Jemali Misnan, (N/A, 2015)
Kajian mengenai hubungan antara teknik pembelajaran tahfiz dan pencapaian hafazan al-Quran para pelajar by Hashim Azmil, Jemali Misnan,