Pembangunan pangkalan data ruangan bagi pengurusan dan pengawalan penyakit demam denggi dan demam denggi berdarah - Shafie Aziz (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2006)
Pembangunan pangkalan data ruangan bagi pengurusan dan pengawalan penyakit demam denggi dan demam denggi berdarah by Shafie Aziz,