Aplikasi teknologi sistem perakaunan untuk penjanaan ekonomi masjid - Mohd Hussin Mohd Yahya, Muhammad Fidlizan, Hassan Mohamad, Abdul Razak Azila, Habidin Nurul Fadly, (N/A, 2015)
Aplikasi teknologi sistem perakaunan untuk penjanaan ekonomi masjid by Mohd Hussin Mohd Yahya, Muhammad Fidlizan, Hassan Mohamad, Abdul Razak Azila, Habidin Nurul Fadly,