Aplikasi perisian visualisasi tiga dimensi dalam pembelajaran sains Biologi implikasi terhadap pelajar berbeza keupayaan spatial - Said Che Soh, Umar Irfan Naufal, Muniandy Balakrisnan, Desa Shakinaz, Hanafi Hafizul Fahri (N/A, 2015)
Aplikasi perisian visualisasi tiga dimensi dalam pembelajaran sains Biologi implikasi terhadap pelajar berbeza keupayaan spatial by Said Che Soh, Umar Irfan Naufal, Muniandy Balakrisnan, Desa Shakinaz, Hanafi Hafizul Fahri,