Kompromi politik Dato Onn Jaafar dalam menangani konflik perkauman selepas pendudukan Jepun di Tanah Melayu - Haniffa Mohamed Ali (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Kompromi politik Dato Onn Jaafar dalam menangani konflik perkauman selepas pendudukan Jepun di Tanah Melayu by Haniffa Mohamed Ali,