Keberkesanan program Pusat Islam dalam membentuk sahsiah pelajar kajian perbandingan antara UPSI dan UKM - Abd Ghani Abd Rahman, (N/A, 2014)
Keberkesanan program Pusat Islam dalam membentuk sahsiah pelajar kajian perbandingan antara UPSI dan UKM by Abd Ghani Abd Rahman,