Kepimpinan transformasi pengarah kolej vokasional dan efikasi kendiri pensyarah kolej vokasional - Soffi Siti N. Shahshina, M. Sharif Ahmad, (N/A, 2014)
Kepimpinan transformasi pengarah kolej vokasional dan efikasi kendiri pensyarah kolej vokasional by Soffi Siti N. Shahshina, M. Sharif Ahmad,