Kesan pembandaran terhadap pembentukan Pulau Haba Bandar di Kuala Terengganu - Ibrahim Mohd Hairy, Ismail Kamarul, Nazari Siti Shazlina, (N/A, 2014)
Kesan pembandaran terhadap pembentukan Pulau Haba Bandar di Kuala Terengganu by Ibrahim Mohd Hairy, Ismail Kamarul, Nazari Siti Shazlina,