Impak Dasar Ekonomi Baru ke atas peningkatan ekonomi Bumiputera selepas tragedi 13 Mei 1969 - Mamat Mohamad Asrol Arpidi, Saat Ishak, Ariffin Khairi, (N/A, 2014)
Impak Dasar Ekonomi Baru ke atas peningkatan ekonomi Bumiputera selepas tragedi 13 Mei 1969 by Mamat Mohamad Asrol Arpidi, Saat Ishak, Ariffin Khairi,