Gambaran masyarakat Melayu dalam Syair Suluh Pegawai karya Raja Ali Haji - Edi Kurniawan Sahar (N/A, 2016)
Gambaran masyarakat Melayu dalam Syair Suluh Pegawai karya Raja Ali Haji by Edi Kurniawan Sahar