Kesedaran terhadap sistem penuaian air hujan dalam kalangan komuniti Tanjong Malim, Perak - Mahat Hanifah, Koh Liew See, Norkhaidi Saiyidatina Balkhis, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Kesedaran terhadap sistem penuaian air hujan dalam kalangan komuniti Tanjong Malim, Perak by Mahat Hanifah, Koh Liew See, Norkhaidi Saiyidatina Balkhis,