Keparahan kemarau hidrologi di Lembangan Sungai Lui, Hulu Langat Selangor - Sakke Nordin, Ithnin Hamirdin, Saudi Azali, Mapa Mohammad Tahir, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Keparahan kemarau hidrologi di Lembangan Sungai Lui, Hulu Langat Selangor by Sakke Nordin, Ithnin Hamirdin, Saudi Azali, Mapa Mohammad Tahir,