Unsur pemikiran kreatif masyarakat Melayu tradisi melalui teks sastera tulisan dan lisan terpilih - Zakaria Norazimah, Mat Naffi, Baharum Hasrina, Sintian Minah (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Unsur pemikiran kreatif masyarakat Melayu tradisi melalui teks sastera tulisan dan lisan terpilih by Zakaria Norazimah, Mat Naffi, Baharum Hasrina, Sintian Minah,