Penerapan Undang-undang Adat terhadap kesalahan sahsiah pada zaman kesultanan Melayu - Razak Salihahs, Sujud Arba'ie (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Penerapan Undang-undang Adat terhadap kesalahan sahsiah pada zaman kesultanan Melayu by Razak Salihahs, Sujud Arba'ie,