Pemetaan bunyi bising trafik di penempatan terpilih Koridor Utara Negeri Selangor - Hashim Mohmadisa, Nayan Nasir, Saleh Yazid, Mahat Hanifah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Pemetaan bunyi bising trafik di penempatan terpilih Koridor Utara Negeri Selangor by Hashim Mohmadisa, Nayan Nasir, Saleh Yazid, Mahat Hanifah,