Analisis faktor dan cabaran pelaksanaan tanggungjawab sosial korporat Islam - Boheran Nudin Azlinda, Mustaffa Che Su, Ahmad Mohd Khairie, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Analisis faktor dan cabaran pelaksanaan tanggungjawab sosial korporat Islam by Boheran Nudin Azlinda, Mustaffa Che Su, Ahmad Mohd Khairie,