Impak Institusi Pengajian Tinggi (IPT) ke atas ekonomi setempat di Mukim Hulu Bernam Timur, Perak - Abd. Razak Rozelia Aznie, Dziauddin Mohd Faris, Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri (N/A, 2014)
Impak Institusi Pengajian Tinggi (IPT) ke atas ekonomi setempat di Mukim Hulu Bernam Timur, Perak by Abd. Razak Rozelia Aznie, Dziauddin Mohd Faris, Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri,