Kajian perubahan dan status alam sekitar kawasan sekitar laluan kereta api lama dari stesen Taiping ke Port Weld, Perak, 1885-2010 - Ariffin Khairi, Ibrahim Mohd Hairy, Kamaruddin Mohamad Kamal, (N/A, 2014)
Kajian perubahan dan status alam sekitar kawasan sekitar laluan kereta api lama dari stesen Taiping ke Port Weld, Perak, 1885-2010 by Ariffin Khairi, Ibrahim Mohd Hairy, Kamaruddin Mohamad Kamal,