Analisis guna tanah dan implikasinya terhadap persekitaran fizikal Lembangan Sungai Bernam 1984-2004 - Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Hashim Mohmadisa, Nayan Nasir, Saleh Yazid, Mat Said Zahid, (N/A, 2014)
Analisis guna tanah dan implikasinya terhadap persekitaran fizikal Lembangan Sungai Bernam 1984-2004 by Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Hashim Mohmadisa, Nayan Nasir, Saleh Yazid, Mat Said Zahid,