Candi Sungai Batu (Tapak SB1) kearifan tempatan dalam teknologi pembuatan bata dan seni bina Candi - Ramli Zuliskandar, Nik Abdul Rahman Nik Hassan Shuhaimi, Jusoh Adnan, Razman Muhammad Rizal, (N/A, 2014)
Candi Sungai Batu (Tapak SB1) kearifan tempatan dalam teknologi pembuatan bata dan seni bina Candi by Ramli Zuliskandar, Nik Abdul Rahman Nik Hassan Shuhaimi, Jusoh Adnan, Razman Muhammad Rizal,