Efikasi kendiri guru Pendidikan Jasmani terhadap pelaksanaan pengajaran mata pelajaran Pendidikan Jasmani - Syed Ali Syed Kamarzuaman, Che Hassan Mohd Zaki, Jani Julismah, (N/A, 2014)
Efikasi kendiri guru Pendidikan Jasmani terhadap pelaksanaan pengajaran mata pelajaran Pendidikan Jasmani by Syed Ali Syed Kamarzuaman, Che Hassan Mohd Zaki, Jani Julismah,