Hubungan antara adab-adab pembelajaran tahfiz dan pencapaian hafazan pelajar - Hashim Azmil, Jemali Misnan, Tamuri Ab. Halim, Che Noh Mohd Aderi, (N/A, 2014)
Hubungan antara adab-adab pembelajaran tahfiz dan pencapaian hafazan pelajar by Hashim Azmil, Jemali Misnan, Tamuri Ab. Halim, Che Noh Mohd Aderi,