Hubungan antara gaya pembelajaran Kolb dan bentuk gaya berfikir Sternberg dalam kalangan pelajar pendidikan teknikal - Yee Mei Heong, Md Yunos Jailani, Hassan Razali, Othman Widad, Tee Tze Kiong, Mohamad Mimi Mohaffyza (N/A, 2014)
Hubungan antara gaya pembelajaran Kolb dan bentuk gaya berfikir Sternberg dalam kalangan pelajar pendidikan teknikal by Yee Mei Heong, Md Yunos Jailani, Hassan Razali, Othman Widad, Tee Tze Kiong, Mohamad Mimi Mohaffyza,