Analisis bunyi bising trafik persekitaran sekolah di bandar Batu Pahat, Johor, Malaysia - Hashim Mohmadisa, Misran Hairul Farhan, Saleh Yazid, Nayan Nasir, Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, (N/A, 2014)
Analisis bunyi bising trafik persekitaran sekolah di bandar Batu Pahat, Johor, Malaysia by Hashim Mohmadisa, Misran Hairul Farhan, Saleh Yazid, Nayan Nasir, Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri,