Kajian tinjauan buku bacaan kanak-kanak prasekolah di Malaysia - Haron Isahak, Razali Abdul Rahim, Mohamed Isa Zainiah, Sainuddin Samri, Mamat Nordin (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2006)
Kajian tinjauan buku bacaan kanak-kanak prasekolah di Malaysia by Haron Isahak, Razali Abdul Rahim, Mohamed Isa Zainiah, Sainuddin Samri, Mamat Nordin,