Awal membaca bahasa melayu: keberkesanan kaedah gabungan bunyi-kata untuk untuk prasekolah dan untuk pemulihan - Haron Isahak (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2004)
Awal membaca bahasa melayu: keberkesanan kaedah gabungan bunyi-kata untuk untuk prasekolah dan untuk pemulihan by Haron Isahak,