Trend hujan jangkamasa panjang dan pengaruhnya terhadap hakisan permukaan: implikasinya kepada tapak kampus baru Sultan Azlan Shah, Tanjong Malim - Hashim Mohmadisa, Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Nayan Nasir, (N/A, 2012)
Trend hujan jangkamasa panjang dan pengaruhnya terhadap hakisan permukaan: implikasinya kepada tapak kampus baru Sultan Azlan Shah, Tanjong Malim by Hashim Mohmadisa, Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Nayan Nasir,