Hubungan penyebab dan kemeruapan antara pembolehubah makroekonomi dengan pasaran saham di Malaysia: satu kajian perbandingan - Mohd Hussin Mohd Yahya, Syed Mohamad Syed Ismail, Muhammad Fidlizan, Hashim Emilda, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2007)
Hubungan penyebab dan kemeruapan antara pembolehubah makroekonomi dengan pasaran saham di Malaysia: satu kajian perbandingan by Mohd Hussin Mohd Yahya, Syed Mohamad Syed Ismail, Muhammad Fidlizan, Hashim Emilda,