Penggunaan model dalam pengajaran kursus rekabentuk berkomputer: satu kajian kes di Fakulti Teknologi Maklumat & Komunikasi, Universiti Pendidikan Sultan Idris - Ismail Azniah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2006)
Penggunaan model dalam pengajaran kursus rekabentuk berkomputer: satu kajian kes di Fakulti Teknologi Maklumat & Komunikasi, Universiti Pendidikan Sultan Idris by Ismail Azniah,