Faktor yang mempengaruhi ibubapa dalam pemilihan sekolah anak mereka di negeri Perak - Yeop Yunus Nek Kamal, Abdul Kareem Omar, Abdullah Mohamad Khairudin Lim, Salleh Mad Ithnin, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2007)
Faktor yang mempengaruhi ibubapa dalam pemilihan sekolah anak mereka di negeri Perak by Yeop Yunus Nek Kamal, Abdul Kareem Omar, Abdullah Mohamad Khairudin Lim, Salleh Mad Ithnin,