Kesan fokus luaran dan dalaman ke atas angkatan press behind neck atlet angkat berat - Ghazali Ahmad Fazlan, Abdul Rani Mahamad Yusof, Low Jeffrey Fook Lee (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Kesan fokus luaran dan dalaman ke atas angkatan press behind neck atlet angkat berat by Ghazali Ahmad Fazlan, Abdul Rani Mahamad Yusof, Low Jeffrey Fook Lee,