Keberkesanan penggunaan model pengajaran dan pembelajaran dengan ICT dalam pembelajaran teknologi maklumat pelajar tingkatan empat SMK Khir Johari, Tanjong Malim, Perak - Ibrahim Mohamad, (Penerbit Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2007)
Keberkesanan penggunaan model pengajaran dan pembelajaran dengan ICT dalam pembelajaran teknologi maklumat pelajar tingkatan empat SMK Khir Johari, Tanjong Malim, Perak by Ibrahim Mohamad,