Hubungan antara pengambilan kalori dan aktiviti fizikal dengan prevalen kegemukan dan obesiti dalam kalangan pelajar yang bekerja - Dewi Hartaty Kholid (Tanjong Malim, 2017)
Hubungan antara pengambilan kalori dan aktiviti fizikal dengan prevalen kegemukan dan obesiti dalam kalangan pelajar yang bekerja by Dewi Hartaty Kholid