Pembuatan keputusan multi kriteri kenaikan pangkat kakitangan akademik di institusi pengajian tinggi awam (IPTA):teknik proses hierarki analisis (PHA) - Wan Mustaffa Wan Salmuni, Kamis Hariri, Mohd Shokory Suzyanty, Jusoh Osman, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2007)
Pembuatan keputusan multi kriteri kenaikan pangkat kakitangan akademik di institusi pengajian tinggi awam (IPTA):teknik proses hierarki analisis (PHA) by Wan Mustaffa Wan Salmuni, Kamis Hariri, Mohd Shokory Suzyanty, Jusoh Osman,