Keberkesanan penggunaan modul kartun dalam meningkatkan pencapaian Biologi pelajar - Ong Eng Tek, Muhammad Kharuddin Rosmawati, Salleh Sabri, Abd Rahman Nurulhuda, (N/A, 2013)
Keberkesanan penggunaan modul kartun dalam meningkatkan pencapaian Biologi pelajar by Ong Eng Tek, Muhammad Kharuddin Rosmawati, Salleh Sabri, Abd Rahman Nurulhuda,