Latar belakang guru tahfiz dan amalan kaedah pengajaran tahfiz al-Quran di Malaysia - Hashim Azmil, Tamuri Ab. Halim, Jemali Misnan, (N/A, 2013)
Latar belakang guru tahfiz dan amalan kaedah pengajaran tahfiz al-Quran di Malaysia by Hashim Azmil, Tamuri Ab. Halim, Jemali Misnan,