Hubungan antara gaya pengajaran guru dan gaya pembelajaran murid dengan pencapaian dalam pelajaran Matematik di beberapa buah sekolah rendah - Jantan Ramlah, Masran Md Nasir (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2007)
Hubungan antara gaya pengajaran guru dan gaya pembelajaran murid dengan pencapaian dalam pelajaran Matematik di beberapa buah sekolah rendah by Jantan Ramlah, Masran Md Nasir,