Kajian terhadap kompetensi pensyarah menggunakan pendekatan pembelajaran dalam talian (PDT) di pusat pengajian tinggi - Hashim Yusup, Abdul Raoh Ismail, Saleh Md Nor, Hamzah Mahizer, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Kajian terhadap kompetensi pensyarah menggunakan pendekatan pembelajaran dalam talian (PDT) di pusat pengajian tinggi by Hashim Yusup, Abdul Raoh Ismail, Saleh Md Nor, Hamzah Mahizer,