Nostalgia dan realiti perspektif Agus Salim dalam puisi Melayu moden - Omar Ani (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Nostalgia dan realiti perspektif Agus Salim dalam puisi Melayu moden by Omar Ani,