Kesan dasar pengajaran Matematik dan Sains dalam bahasa Inggeris di sekolah rendah - Haron Isahak, Gapor Abdul Latif, Masran Md Imasir, Ibrahim Abdul halim, Mohamed Nor Mariam, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Kesan dasar pengajaran Matematik dan Sains dalam bahasa Inggeris di sekolah rendah by Haron Isahak, Gapor Abdul Latif, Masran Md Imasir, Ibrahim Abdul halim, Mohamed Nor Mariam,