Kajian \survival\ warisan budaya dalam sektor pelancongan di negeri Melaka - Saleh Yazid, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Kajian \survival\ warisan budaya dalam sektor pelancongan di negeri Melaka by Saleh Yazid,